5 ZLATIH MEDALJ IN SKUPNO 2.MESTO NA KUPU PLAMENA V TAEKWONDOJU

Za nami je zopet tekmovalno pester in hkrati uspešen vikend. Po sobotni zmagi na boks turnirju v Sl. Bistrici, je v nedeljo 15-članska zasedba taekwondoistov nastopila na “Kupu plamena” v Donji Pušči na Hrvaškem, kjer je osvojila 5 zlatih, 2 srebrni in 4 bronaste medalje in se v skupnem seštevku klubov uvrstila na ekipno 2.mesto med vsemi klubi.

Med našimi borci sta se tokrat najbolje odrezala Donna Vaš z dvema zlatima medaljama (borbe deklic do 24kg in kick deklice) in Kristijan Muždekić, ki je zmagal v borbah ml.kadetov do 30kg in bil bronast v kicku ml.kadetov. Dve medalji je osvojil tudi njegov mlajši brat, Darijan Muždekić, ki je osvojil srebrno medaljo v borbah dečkov do 24kg in bil tretji v kicku. Zlati medalji v borbah sta osvojili še Amelia Koritnik (borbe ml.kadetinje do 36kg) in Iva Glogovšek (borbe ml.kadetinje do 48kg), srebrno odličje je ob Darijanu osvojila tudi Evita Koritnik (borbe deklice do 24kg), 3. mesta pa sta zasedla  Nea Glogovšek (kick deklice) in Matej Zagmajster (borbe ml.kadeti do 40kg). 

Kljub odličnim nastopom so tokrat brez stopničk žal ostali Janis Vaš, Neja Boh, Liam Gošek in Žan Zajec, vsekakor pa prav našim sončkom vsem iskreno čestitamo, vsem našim podpornikom pa se zahvaljujemo za podporo.

S tekmovalnim ritmom nadaljujemo že v soboto, ko bomo nastopili na 1. državnem pokalnem tekmovanju v karateju, do konca meseca pa nas čakajo še nastopi na memorialnem boks turnirju v Zadru, mednarodnem taekwondo turnirju v Zaprešiču in 2. krogu slovenske boksarske lige.

Share: