O Klubu

Fight Club Shony je nastal z vizijo ustanovitve olimpijskega borilnega centra s celostno ponudbo. Lokalnemu okolju želimo ponuditi kakovostno preživljanje prostega časa s spoznavanjem osnov olimpijskih borilnih disciplin, omogočiti kvalitetne pogoje za tekmovalno udejstvovanje tistim, ki se želijo preizkusiti v svetu vrhunskega športa in pestro ponudbo različnih rekreativnih programov, tako v rednih, kot v prilagodljivih terminih.

Ponudba vključuje možnost vadbe za celotno družino, s paketom znižane letne članarine za dodatne družinske člane, pa želimo v naše prostore privabiti kar celotne družine. V klubu ponujamo redne in tekmovalne programe boksa, karateja in taekwondoja, rekreativne programe Shony Fit, individualne treninge za posameznike, ki želijo več, podjetjem ponujamo programe Team Buildinga, varnostnim službam pa programe strokovnega usposabljanja zaposlenih.

Vsi izredni programi so fleksibilne narave, kar pomeni, da na podlagi dogovora, posamezniku ali skupinam prilagodimo tako tip vadbe, kot tudi terminsko izvedbo programa.

Share: