KARATEISTI IZ BOSNE S 6 MEDALJAMI

Minuli vikend se je naš karatejski podmladek udeležil mednarodnega karate turnirja “Trofej Laktaša”, ki se je odvijal v Laktaših pri Banja Luki v Bosni. V konkurenci 362 tekmovalcev, ki so skupno opravili 447 nastopov, smo se vrnili s tremi srebrnimi in tremi bronastimi medaljami.

Naši mladi borci so se prvič udeležili turnirja izven naših meja in iz meseca v mesec pridno nabirajo svoje prve borbene izkušnje. Srebrne medalje so osvojili Nuša Vodopivec (borbe deklice 8-9 let do 32kg), Žan Jan Boh (borbe dečki 8-9 let nad 38kg in Janis Vaš (borbe malčki (5-6 let) do 20kg, tretja mesta pa so zasedli Maša Debelak (borbe kadetinje do 61kg), Alex Vinter (borbe dečki 8-9 let do 30kg) in Donna Vaš (borbe malčice (5-6let) do 20kg).

Vsi so bili borbeni in jim za njihove nastope čestitamo, že prihajajoči vikend pa naše boksarje čaka nastop na zadnjem, 6. krogu slovenske boksarske lige, ki se bo odvijala v nedeljo v Kamniku. Do konca leta nas čakata še dve tekmovanji za taekwondoiste, v Zagrebu in Samoboru, na slednjem bodo na svojem prvem tekmovanju nastopili tudi naši letošnji začetniki.

Share: